Skoči na glavno vsebino

V letu 2013 smo se prilagodili novi zakonodaji o plačilnem prometu in vam ponujamo še dodatno storitev – zbirno položnico (za starše, ki imate na naši šoli več otrok).

Plačilo položnice

S 1. 1. 2013 imate naslednje možnosti plačevanja položnic:

  • Tisti starši, ki že imate odprte trajnike (po novem SEPA direktna obremenitev) za vas ni sprememb. Šola je že prilagodila vaše podatke novemu poslovanju.
  • Lahko plačujete preko pošte ali banke, kot dosedaj.
  • Lahko pa odprete SEPA direktno obremenitev vaše položnice v računovodstvu šole, kjer boste izpolnili prijavnico za SEPA direktno obremenitev. Obrazec lahko natisnete tudi doma, ga izpolnite in oddate v računovodstvu šole.

Zbirna položnica

Starši, ki imate na naši šoli več otrok, se lahko odločite za zbirno položnico, ki vam bo olajšala plačilo in zmanjšala stroške plačila provizije. Izpolnite priloženo prijavnico in jo oddajte v računovodstvo šole.

Obrazca lahko izpolnite tudi v računovodstvu šole od ponedeljka do četrtka od 7h – 15h. Ker vemo, da v dopoldanskem času zaradi obveznosti težko pridete na šolo, lahko pridete v računovodstvo šole tudi v popoldanskem času in sicer 28. in 29. januarja – 15h – 18h.

Prilogi: 
docxzbirna poloznica – obrazec.docx
xlsobrazec soglasje.xls

Erika Klemenc,
računovodkinja

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost