Skoči na glavno vsebino

Spoštovani učenci in starši,

tudi v letošnjem šolskem letu bomo za potrebe dela na daljavo uporabljali Arnesove spletne učilnice. Za lažje delo od doma vam predstavljamo nekaj informacij in nasvetov.

Spletne učilnice

Gradiva za posamezen predmet učitelji pripravljajo v spletnih učilnicah (https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=3175).  Svetujemo, da učenci večkrat preverijo zadolžitve pri posameznem predmetu. V primeru morebitnih vprašanj, se lahko učenci in starši posvetujete z učitelji tudi preko e-pošte (http://www.ossmartno-tuhinj.si/zaposleni-3/).

Pouk preko videokonference 

Pouk pri posameznih predmetih lahko učitelji izvajajo tudi preko videokonference. O terminu bodo učenci obveščeni v spletni učilnici posameznega predmeta. Udeležba in aktivno sodelovanje je za učence obvezno.

Nasveti za uspešno delo doma 

Učencem, ki se izobražujejo na daljavo, posredujemo nekaj nasvetov za uspešno delo doma, starše pa prosimo, da jih spodbujajo. Pomembno je, da bodo učenci ostali v izobraževalni kondiciji, zato se bomo vsi trudili in učence spodbujali k odgovornemu in sprotnemu izpolnjevanju njihovih obveznosti.

Računalniška oprema

V namen tehnične podpore učenja na daljavo smo aktivirali elektronski naslov podpora@ossmartno-tuhinj.si , kamor se lahko starši in učenci obrnete v primeru tehničnih zapletov pri uporabi spletnih učilnic. V primeru potreb po računalniški opremi se obrnite na svetovalno službo.

Svetovalna služba

Za informacije, pomoč ter podporo sta učencem in staršem na voljo svetovalni delavki Petra Potočnik in Tonja Razpotnik (http://www.ossmartno-tuhinj.si/svetovalna-sluzba/). Dobrodošli tudi k obisku spletne učilnice Svetovalna služba (nahaja se na 2. strani spletnih učilnic).

Učencem želimo uspešno delo doma.

Ostanite zdravi!

 

(Skupno 901 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost