Vpis v 1. razred

 

Roditeljski sestanek za starše bodočih prvošolcev

Spoštovani starši,

v torek, 8. junija 2021, ob 17. uri vas vabimo na spletni roditeljski sestanek za starše bodočih prvošolcev, kjer vas bomo seznanili s potrebnimi informacijami pred vstopom v šolo. Podrobnejše informacije o izvedbi sestanka boste v teh dneh prejeli po pošti.

Prijazen pozdrav,

Petra Potočnik,
svetovalna služba

 

Vpis v 1. razred

Spoštovani starši, dragi bodoči prvošolci,

v mesecu februarju potekajo vpisi otrok v 1. razred za šolsko leto 2021/2022. Vpisovali bomo otroke, ki v tekočem letu dopolnijo 6 let, torej otroke rojene v letu 2015.

Zaradi epidemije covid-19 bo vpis bodočih prvošolcev potekal drugače kot do sedaj. V teh dneh bomo na naslov naših bodočih prvošolcev, za katere smo prejeli podatke s strani pristojnega Ministrstva, poslali vpisni list in ostalo dokumentacijo, ki jo je potrebno izpolniti. Prejeli boste tudi vsa navodila kako in do kdaj je potrebno obrazce izpolniti ter kakšen način jih boste vrnili nazaj.

V primeru morebitnih vprašanj, vabljeni, da se obrnete na svetovalno delavko Petro Potočnik na petra.potocnik@ossmartno-tuhinj.si ali 01 834 72 00.

Prijazen pozdrav,

mag. Darja Krašovec,
ravnateljica

Petra Potočnik,
svetovalna služba

Priloga: Več informacij o vpisu v 1. razred.

 

Zadnji dodani prispevki

 • OBVESTILO PRED ODHODOM V ZIMSKO ŠOLO V NARAVI

  Učenci naj pridejo v ponedeljek, 24. januarja 2022, v šolo ob 7.30, ker se bodo še pred odhodom samotestirali na COVID-19. Učenci, kateri si bodo izposodili smučarsko opremo jo prevzamejo pred športnim kabinetom. Ti učenci se najprej samotestirajo, šele potem pridejo po opremo. Obvestilo, kje bo testiranje potekalo boste prejeli po e-pošti do petka, 21. […]

 • Novoletne počitnice

  Bližajo se prazniki božič, dan enotnosti in samostojnosti, novo leto in s tem tudi novoletne počitnice, ki bodo od 25. 12. 2021 do 2. 1. 2022. V šoli se zopet vidimo v ponedeljek, 3. 1. 2022, ko bomo imeli pouk po A urniku. Želimo vam, da proste trenutke prijetno preživite v krogu svojih najbližjih in […]

 • OBVESTILO – ŠOLSKI PREVOZI 24. 12. 2021

  V petek 24. 12. 2021 bomo s poukom zaključili po 5. šolski uri, zato so prevozi domov s šolskim avtobusom in kombijem organizirani takoj po končani uri. Prevoz po 6. šolski uri je odpovedan. Tina Balantič, pomočnica ravnateljice (Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)

 • Šolsko tekmovanje iz razvedrilne matematike

  ŠOLSKO TEKMOVANJE IZ RAZVEDRILNE MATEMATIKE   BRONASTA PRIZNANJA SO OSVOJILI: 6. RAZRED Urška Bajde, Teo Bizjak 7. RAZRED Patricija Poljanšek, Maja Levec, Erika Levec, Timeja Starovasnik, Matevž Bizjak, Ajda Pirc, Urban Štrajhar 8. RAZRED Tilen Osolnik, Lan Vrankar, Žana Semprimožnik 9. RAZRED Ambrož Stele Čestitamo vsem dobitnikom bronastih priznanj.   Na državno tekmovanje, ki bo […]

 • Nagrada za najbolj aktivno šolo v projektu E-SPACE: Ekošola spodbuja krožno gospodarstvo

  Naša šola je bila izbrana kot najbolj aktivna v dveletnem pilotnem projektu E-SPACE: Ekošola spodbuja krožno gospodarstvo, ki se je zaključil septembra letos. Rezultati so bili objavljeni v Ekošolskem listu, julij 2021. mentorica Marija Frontini (Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)

Arhiv

(Skupno 768 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost