Skoči na glavno vsebino

Danes smo bili oblečeni v maškare. Dva razreda učencev smo šli na pohod. Ko smo prišli nazaj, smo imeli malico. Po malici smo se igrali. Po odmoru je bil na vrsti ples. Potem smo se postavili v kolono in šli še na en pohod. Prišli smo nazaj v šolo, kjer smo imeli kosilo. Po kosilu smo imeli podaljšano bivanje. Dan smo zaključili na igrišču z igrami na snegu.

Pia Hribar, 2. razred

V torek,13. februarja smo šli na pohod. Šli smo mimo mojega doma. Na pohodu smo videli dolino. Delali smo kepe. Ciljali smo drevo. Vmes smo se ustavljali in počivali. Prepevali smo o pustu in maškarah. Šli smo mimo cerkve. Ko smo prišli v šolo, smo poslušali pesmi in plesali. Praznoval sem tudi rojstni dan. Jedli smo kosilo, nato pa odšli ven na igrišče.

Marko Klemen, 2. razred

Šli smo na pohod. Z nami so bili tudi učenci 4. razreda z učiteljico Danico. Hodila sem s Pio in Tjašo. Videli smo velike ledene sveče. Šli smo naprej. Metali smo kepe čez ograje. Zadela sem vejo drevesa. Šli smo mimo hiš. Obrnili smo se in prišli v šolo. Bili smo utrujeni.

Leja Zajec, 2.razred

Na pohodu sem se zabaval. Hodili smo veliko. Tin, ki je bil napravljen v klovna, je med potjo delal prevale. Ko smo prišli v šolo, smo že imeli malico. Po malici smo šli še na en pohod. Vsi so nas občudovali. Eden od teh je bil tudi moj šofer Srečo. Potem smo se vrnili nazaj v šolo, se preoblekli in šli v učilnico. Sledil je ples. Ko je bilo plesa konec, smo imeli kosilo.

Ožbej Jeglič, 2. razred

(Skupno 172 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost