Skoči na glavno vsebino

V okviru projekta Preobrazba boste imeli v letih 2018 in 2019 možnost brezplačne udeležbe na vrhunskih vzgojnih delavnicah v samostanu Mekinje v Kamniku.

Prva delavnica je namenjena vsem staršem, ki ste zaskrbljeni zaradi nemotiviranih otrok. Potekala bo to soboto, 5. maja 2018, od 9h do 18h, vodila pa jo bosta Leonida in Albert Mrgole.

Več o vsebini delavnice si lahko ogledate na spletni povezavi tukaj: https://vezal.si/treningi/projekt-preobrazba/preojekt-preobrazba-vezal/

Za to delavnico je bil čas za informiranje zelo skrčen zaradi dolgega trajanja postopkov pri potrjevanju razpisa. Kljub temu verjamemo, da boste izkoristili izjemno priložnost in si omogočili učenje starševskih veščin od priznanih strokovnjakov.

Pred poletjem bodo sledili še drugi dogodki:

  • Delavnica za starše otrok s posebnimi potrebami, lahko so tudi brez odločbe (»Težje teme v odnosih«), v soboto, 19. maja 2018 od 9h do 18h.
  • Delavnica za partnerje, ki si sicer finančno težje privoščijo tovrstna izobraževanja (»Temelji delujočega partnerskega odnosa«), v soboto, 19. junija od 9h do 18h.
  • Delavnice za sodelovanje med starejšimi in najstniki (»Vezalke dveh generacij«) – srečanja se odvijajo po objavljenem urniku na spletni strani.

O vseh dogodkih, ki potekajo v okviru projekta Preobrazba in so za udeležence brezplačni, najdete informacije na spletni povezavi: https://samostanmekinje.si/koledar/

Za vse delavnice, ki jih izvajata Leonida in Albert Mrgole, se je potrebno predhodno prijaviti na elektronski naslovvezal@samostanmekinje.si

Lep pozdrav.

 

(Skupno 60 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost