Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci!

Sklep ministrice za izobraževanje določa, da se vzgojno-izobraževalno delo za učence 1., 2. in 3. razreda predvidoma od 18. 5. 2020 dalje izvaja v prostorih šole, 25. 5  2020 pa se v šole vrnejo tudi učenci 9. razreda. Vzgojno-izobraževalno delo za učence od 4. do 8. razreda pa bo žal do zaključka šolskega leta potekalo v obliki izobraževanja na daljavo. Od 25. 5. 2020 bodo v šolo lahko prišli le tisti učenci od 4. do 8. razreda, ki imajo učne težave in težko dosegajo standarde znanja. Zanje se bo v prostorih šole izvajal dopolnilni pouk ter druge oblike individualne in skupinske pomoči.

Seveda si vsi želimo, da se v šolo vrnejo vsi učenci, a žal nam še vedno trajajoče izredne razmere to preprečujejo. Veseli smo, da bodo vsaj nekatere učilnice ponovno zaživele, a obenem nosimo tudi veliko odgovornost.

Da bi, koliko je to mogoče, zmanjšali tveganje za prenos okužbe ter da bi zaščitili tako učence kot učitelje in ostalo osebje v šoli, je potrebno zagotoviti primerne pogoje ter dosledno izvajati vse predpisane higienske ukrepe.

Nadaljnje informacije glede izvedbe pouka še sledijo.

Poglejte še: AKTIVNOSTI ZA IZVAJANJE HIGIENSKIH PRIPOROČIL – SPLOŠNE INFORMACIJE

 

(Skupno 249 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost