Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

posredujemo vabilo na spletno predavanje za starše z naslovom Komunikacija z otrokom in mladostnikom, ki bo potekalo v torek, 2. novembra 2021, ob 18h. Spletno predavanje poteka v organizaciji LAS Občine Kamnik in v sodelovanju z Zavodom Mind (Sanja Klemenc in Anja Mihevc, socialni pedagoginji).

O predavanju:
– Kako dobiti in ohranjati stik z otrokom?
– Kako se pogovarjati z otrokom, da nas bo »slišal«?
– Kaj je pri pogovoru najbolj pomembno?
– Kaj so najpogostejše napake, ki jih starši pri pogovoru z otroci delamo?

Vzgoja otroka je veščina, za katero starši, ob nastopu naše vloge, nismo predhodno usposobljeni. Obdobje odraščanja je lahko vihravo in pestro, mi pa se po svojih najboljših močeh trudimo, da otroka vzgojimo v odgovorno in neodvisno odraslo osebo. Pri tem je ključna komunikacija, ki skozi razvojna obdobja lahko postaja vedno večji izziv.
Izvajalki imata večletne delovne izkušnje pri delu z otroki in mladostniki. Na predavanju se bodo prepletale njune izkušnje in konkretni primeri; prav tako pa bosta poskušali odgovoriti na vprašanja staršev.
Spletno predavanje bo potekalo preko aplikacije Zoom, zato je obvezna predhodna prijava na info@kotlovnica.si. Zainteresirani starši bodo pred predavanjem na njihov elektronski naslov prejeli povezavo do Zoom-a.

Vljudno vabljeni!

Rok Kosec, za LAS Kamnik in Petra Potočnik, svetovalna služba

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost