Skoči na glavno vsebino

Za starše in učitelje smo pripravili brezplačno spletno srečanje z dr. Tino Prodnik, doktorico integrativne medicine, ki promovira zdrav način življenja. Izvedeli bomo, kako lahko pomagamo otrokom in sebi do boljšega zdravja in počutja.

O predavanju:

Živimo v napornem času, ko doživljamo pritiske z vseh strani, otroci in odrasli smo obremenjeni z obveznostmi, imamo stiske, pred nami pa je zimski čas … V uredništvu revije Moj planet vas v okviru Mladinske knjige vabijo na brezplačni spletni seminar Kako lahko pomagamo otrokom in sebi do boljšega zdravja in počutja, ki bo v sredo,  25. oktobra 2023 ob 18. uri.

Prosimo, prijavite se tukaj.

O predavateljici:

Dr. Tina Prodnik je molekularna biologinja, zdravnica naravne in integrativne medicine, ki je opravila doktorat v ZDA. Tina zavzeto in predano promovira zdrav način življenja in spodbuja ljudi, da bi živeli v svojem polnem potencialu. Ima tri odraščajoče sinove, živi v Švici, a je razpeta med Slovenijo, Švico in ZDA. Z neustavljivim navdušenjem dela z ljudmi in jim pomaga pri iskanju vzrokov za težave ter pomaga do rešitev. Njena pot od zdravstvene šole do molekularne biologije in dela v farmacevtski industriji ter poglabljanju v naravno in funkcionalno medicino jo je pripeljala do dragocenega znanja in prepričanja o neizmernih regeneracijskih sposobnostih človeškega telesa in vplivu preventive na vitalnost in dolgoživost. Sama je polna optimizma, navdušujoče energije in dragocenega znanja.

Vljudno vabljeni!

Anja Žavbi,
šolska svetovalna služba

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost