Skoči na glavno vsebino

Obvestilo za prvi šolski dan v šolskem letu 2022/23

 

Dragi učenci,

počitnice se zaključujejo in pred nami je novo šolsko leto. Veselimo se ponovnega srečanja z vami in vas že nestrpno pričakujemo.

Šolska vrata bomo odprli

v četrtek, 1. septembra 2022.

Ob 8.10 uri vas bodo pred šolo pričakali razredniki in vas pospremili v matične učilnice.

 

Prvošolce v spremstvu staršev na matični šoli, PŠ Zg. Tuhinj in PŠ Sela pričakujemo ob 9. uri, na PŠ Motnik pa ob 10. uri, brez šolske torbice. Prvošolčki pričnejo s poukom v petek, 2. 9. 2022.

 

OBVESTILA ZA UČENCE MATIČNE ŠOLE

  • Učenci (razen prvošolcev) imajo prvi šolski dan prvi dve uri razredno uro (razdelitev urnikov, seznami ID idr.), nato pa pouk po urniku, razen izbirnih predmetov.
  • Šolski prevoz bo zjutraj organiziran po voznem redu, za domov pa bo organiziran le prevoz po 5. šolski uri. Prevoz po 6. šolski uri je za 1. šolski dan odpovedan.
  • Za malico in kosilo bo poskrbljeno.
  • Organizirano bo varstvo vozačev in podaljšano bivanje.
  • Učenci v šolo pridejo s šolsko torbo, v kateri so copati, peresnica in zvezek. Prvi dan bodo prevzeli tudi vse učbenike iz učbeniškega sklada. Učenci 2., 3. in 4. razreda prvi šolski dan prinesejo s seboj tudi vse zvezke in ostale šolske potrebščine.
  • Vozni red za šolski avtobus in šolski kombi bo objavljen na spletni strani šole ter na panoju pri vhodu od srede, 24. 8. 2022, naprej. Zaradi varstva osebnih podatkov bodo starši v tem tednu po e–pošti dobili točen razpored za kombi po urah za svojega otroka.

 

Tina Balantič, pomočnica ravnateljice                                   mag. Darja Krašovec, ravnateljica

(Skupno 675 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost