Skoči na glavno vsebino

V torek, 9. 5. 2023, je imela Glasbena šola Kamnik koncert na katerem so predstavili različna glasbila. Učenci, ki bi se želeli tudi sami učiti igranja na izbran inštrument, imajo v mesecu maju možnost vpisa v Glasbeno šolo Kamnik.

Glasbena šola Kamnik razpisuje prosta mesta za vpis v šolsko leto 2023/2024 za naslednje inštrumente: violina, violončelo, trobenta, rog, pozavna, evfonij, tuba, klavir, orgle, kljunasta flavta, flavta, klarinet, saksofon, oboa, tolkala, diatonična harmonika, harmonika, kitara, citre, petje in balet.

K vpisu vabimo otroke od 7. leta dalje. Za vpis bo potrebno opraviti sprejemni preizkus glasbenih sposobnosti. Sprejemni preizkusi bodo 26. in 27. maja 2023 v prostorih glasbene šole v Kamniku. O točnem datumu in uri preizkusa bodo vsi prijavljeni obveščeni preko e-pošte.

Vpis oz. prijava na sprejemni preizkus bosta odprta do 24. maja 2023 na spletni povezavi https://www.eglasbenasola.si/applications_api/application/47

Za vse informacije smo dosegljivi na e-naslovu info@gskamnik.si in na tel. št. 01 830 34 30.

Programi in inštrumenti naše šole bodo podrobneje predstavljeni na dnevu odprtih vrat 17. maja 2023 ob 17. uri v Vremšakovi dvorani Glasbene šole Kamnik. Po uvodni predstavitvi šole se bo mogoče sprehoditi po naših prostorih in si ogledati kako poteka pouk.

Veselimo se vašega vpisa in skupnega muziciranja,
učitelji Glasbene šole Kamnik.

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost