Skoči na glavno vsebino

V drugem razredu je tekmovalo 14 učencev in 5 med njimi jih je prejelo bronasto priznanje, in sicer je to uspelo Jerci Zakonšek, Evi Hvale, Zali Osolnik, Loti Baloh in Klari Šuštar.

V branju in poustvarjanju se je preizkusilo tudi 14 tretješolcev in najuspešnejši so bili Jošt Petek, Amadej Klemen, Anej Štrajhar, Polona Trebušak, Oskar Gnidovec, Vita Schlegl, kar pomeni 6 osvojenih bronastih priznanj v znanju materinščine.

Med četrtošolci se jih je tekmovanja udeležilo 11, in skupaj so dosegli 5 priznanj, in sicer so jih prejeli Andrej Šuštar, Domen Učakar, Nika Poljanšek, Luka Sveti in Manca Sveti.

15 petošolcev je sodelovalo na šolskem tekmovanju in bronasto priznanje so osvojili Tim Zavasnik, Jure Burkeljca, Zala Perovšek, Lana Urankar in Hana Mali.
V 6. razredu je priznanje osvojila Lara Pungartnik.

V 7. razredu sta priznanje dosegli Patricija Krhin in Neža Levec.

V 8. razredu je bilo uspešnih 5 učenk, in sicer Maruša Florjančič, Katja Poljanšek, Ivana Pika Schlegl, Klara Šuštar, Lea Šuštar.

V 9. razredu so 3 učenke osvojile bronasto Cankarjevo priznanje, in sicer Leja Poljanšek, Karin Bajde in Anja Poljanšek.

Osmošolki Maruša Florjančič, Katja Poljanšek in devetošolka Leja Poljanšek so se uvrstile na regijsko tekmovanje.

Tamara Damjanac
koordinatorica tekmovanja

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost