Skoči na glavno vsebino

thumb ALIM2478V sredo, 3. 6. 2015, so se učenci naše šole v Kamniku udeležili srečanja vseh šol kamniške občine, ki ga že 10. leto organizira RTV Slovenija in se imenuje ŽOGARIJA. Srečanje predstavlja športno druženje, gibanje in zabavo. Šole se med seboj pomerijo v spretnostnih igrah, kvizu znanja in nogometu, štejejo pa tudi točke, ki jih pridobi učitelj šole v igri »Tudi vi profesor«. Namen srečanja je razvijanje in spodbujanje strpnosti fair play-a v tekmovalnem duhu.

S spodbudnimi besedami nas je pozdravil župan občine Kamnik gospod Marjan Šarec.
Za pokal so se še posebno trudili: Nik Belaj, Jošt Petek, Nejc Rifel, Zarja Pančur, Marija Kadunc – »nogomet«; Samo Bajde, Tim Zavasnik, Tomaž Pestotnik, Tinkara Bajde, Simon Lipovšek – »spretnostne igre« ter Hana Mali, Jure Burkeljca, Zala Perovšek – »kviz znanja«. Med pavzo sta nastopili tudi učenki Pika Žibert in Maša Dacar s predstavo ritmične gimnastike.

Ključnega pomena so bili naši navijači, ki so nam z močnim navijanjem in spodbudnimi vzkliki dvigali motivacijo za moč in na koncu za uspeh.

Pohvala gre vsem učencem in učenkam, ki so bili na »Žogariji«, za fair igranje in navijanje. Pokazali ste, da ste pravi navijači in tekmovalci pred tekmo in po tekmi. Bravo.

Učenci naše šole so v vseh igrah skupno usvojili 2. mesto. Iskreno čestitamo!

Polona Ravnikar,
vodja dejavnosti

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost