Skoči na glavno vsebino

Pouk še vedno poteka na daljavo

Obveščamo vas, da je Vlada Republike Slovenije za sedem dni podaljšala ukrepe za zajezitev in obvladovanje epidemije covid-19. To pomeni, da od ponedeljka, 30. 11. 2020 ostaja v veljavi odlok o prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja v enakih določilih, kot do sedaj.

Vključitev vsaj dela učenk in učencev v šolske klopi je verjetnejša, če se bomo vsi potrudili izboljšati epidemiološko situacijo v Sloveniji, od 7. 12. 2020 dalje. Ko bo odločitev o izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela v šolah sprejeta, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Dogovarjajo se, da se bodo v šole najprej vrnile učenke in učenci od 1. do vključno 3. razreda ter vsi otroci s posebnimi potrebami, ki so vključeni v prilagojene in posebne programe. Druge učenke in učenci od. 4. do 9. razreda se bodo še naprej izobraževali na daljavo.

Načrtujejo, da se bo v prostorih šole izvajal dopolnilni pouk, druge oblike individualne in skupinske pomoči ter dodatne strokovne pomoči. V proces izobraževanja v šoli bi vključili tudi učenke/učence, ki imajo tehnične težave pri spremljanju pouka na daljavo.

Vodstvo šole

 

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost