Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 9. 11. 2023, bodo učenci 8. in 9. razreda obiskali 2. Karierni sejem, ki bo potekal v Športni dvorani Kamnik. Dogodek je organiziran v sodelovanju s Podjetniškim klubom Kamnik in Občino Kamnik ter predstavlja izjemno priložnost za odkrivanje obetavnih možnosti zaposlitve in kariernega razvoja.

Namen sejma je predstaviti širok nabor delovnih mest in možnosti kariernega razvoja, ki so na voljo v našem domačem kraju. Posebej v dopoldanskem času je organiziranih več aktivnosti za osnovnošolce. Kamničane želijo spoznati s podjetniki, ki vodijo uspešna podjetja in predstaviti njihove dejavnosti. Seznam sodelujočih podjetij na 2. Kariernem sejmu se nahaja tukaj!

Obisk Kariernega sejma bo organiziran znotraj pouka in sicer od 2. do 5. šolske ure. Preostale ure bo izveden pouk po urniku. Odhod izpred šole je ob 9.40 uri, povratek iz Kamnika je predviden ob 11.30 uri. Šolsko malico bodo imeli učenci v šoli.

Sejem je brezplačen in ga do 18. ure lahko obiščete tudi starši otrok. Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani: https://podjetniskiklub.si/2-karierni-sejem-v-kamniku-2023/.

Z lepimi pozdravi.

Anja Žavbi,
šolska svetovalna služba

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost