Skoči na glavno vsebino

Po zimskih počitnicah, ko je šola samevala, smo njene prostore zopet napolnili z otroško razigranostjo. V ponedeljek, 24. 2. 2020, smo se polni novih moči odpravili na drsanje v Snovik. Malico smo pojedli na šoli, potem pa nas je avtobus izpred PŠ Sela odpeljal do drsališča. Drsalke, čelada, topla oblačila in že smo preizkušali prve odrive na ledu. Upoštevali smo smer drsanja, pazili drug na drugega ter se pošteno razgibali. Za tiste, ki še niso bili tako izkušeni, so bili na voljo pingvini in levi. Dodatna opora je na gladki površini olajšala lovljenje ravnotežja. Sadna malica nam je dobro dela, da smo imeli moč za drugi del gibanja po ledu. Čas je hitro minil in že smo bili na poti proti šoli, utrujeni, a nadvse zadovoljni.

Pustni torek, 25. 2. 2020, je v šolo privabil najrazličnejše junake: sokola selca, kavbojce, smučarja, policista, angele, čarovnici, netopirko, smrt, princesi, hudička, svinčnik, tigra, klovna, Piko Nogavičko, srnico, Miki Miško, Indijanca, črnega panterja … Da je dan poučno in razgibano potekal ter da smo se posladkali s krofi, pa so poskrbeli: dimnikar, gorska Franca izpod klanca, klovnesa in miška.

V četrtek, 27. 2. 2020, nas je končno razveselila zasnežena pokrajina. Med poukom športa smo odšli na prosto, se razgibali na snegu ter zgradili prve snežake.

Učenci in učitelji PŠ Sela

 

(Skupno 496 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost