Skoči na glavno vsebino

Za zadnji teden smo si namenoma pustili malce več dejavnosti, da smo vroče dni kar se da najbolje izkoristili.

V petek, 17. 6. 2022, smo se odpravili na naš že zelo znani kotiček v gozd. Po skupinah smo reševali učni list in pri nalogah uporabili vsa čutila. Sledilo je branje zgodb na učni poti Križnikovega festivala in izdelovanje mandal iz naravnih materialov.

V torek, 21. 6. 2022, smo šli na pohod na Vrhe. Hodili smo po prijetni gozdni poti in prav nič nam ni bilo vroče, saj so nam drevesa delala senco.

V sredo, 22. 6. 2022, so četrtošolci z nalogami, ki so jih pripravili za tretješolce, preverili, če jim lahko zaupajo ključ polžjega hrama učenosti. Bili so uspešni in si ključ tudi prislužili. Tretješolci so se zahvalili četrtošolcem in jim zaželeli prijetne počitnice ter uspešno novo šolsko leto na matični šoli. Tudi letos smo se posladkali kar z dvema tortama. Izkoristili smo vroč dan in se igrali razne igre z vodo. Obiskala nas je tudi učiteljica Vida in nam zaželela varne, prijetne in mavrične počitniške dni.

V četrtek, 23. 6. 2022, smo v podaljšanem bivanju izvedli športne igre. Učenci so po skupinah igre sami sestavili, prav tako pa so samostojno izdelali tudi nagrade. Le-te so dobili vsi, saj smo tekmovali pod geslom »Važno je sodelovati, ne zmagati«. Učenci so na igrah pokazali svojo tekmovalnost in z vso močjo navijali za svoje sotekmovalce ter dosegli lepe rezultate.

V petek, 24. 6. 2022, smo ob dnevu državnosti zapeli himno, nastopajoči pa so izvedli krajši kulturni program. Nato je sledila svečana podelitev spričeval, priznanj in pohval.

Motniški polžki z učiteljicami vsem želimo prijetne, mirne, zabavne, sončne in predvsem zdrave počitnice. Učenci pa sporočajo, da je veliko dobre volje, nasmehov, vode in sladoleda, vse, kar potrebujejo.

Zapisale učiteljice Polžje šole

(Skupno 96 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost