Skoči na glavno vsebino

Pogumno smo zakorakali v cvetoč letni čas. Toplo in sončno vreme nam je omogočilo, da domačo nalogo opravljamo na svežem zraku v naravi. Kot sprostitev po domači nalogi nam vsak dan služi igra na asfaltiranen igrišču, a še raje smo na odbojkarskem igrišču. Z mivko na različne načine in z zanimivimi pripomočki ustvarjamo gradove, ceste, tunele in reke.

Ob skupinskih igrah na igralih in igrišču, smo si vzeli čas za opazovanje travniških cvetlic in iz njih naredili šopke. Pri tem smo prisluhnili petju ptic in brenčanju čebel. Navdušeni smo poskusili takšno vzdušje pričarati tudi v šolskih prostorih. Sedaj nas ob hoji po stopnišču in hodniku spremljajo papirnati rdeči maki in metulji vseh barv. Okna pa krasijo deklice s krilci iz pomladnih papirnatih cvetlic. Nismo pozabili niti na ustvarjanje v duhu praznika Velike noči, svetovnega dne knjige in avtorskih pravic ter drugih. Ustvarili smo velikonočno dekoracijo šole in različne kazalke za knjige.

V drugi polovici šolskega leta smo sodelovali na natečaju podružnične šole Sela, z naslovom En en zaklad iše …, na katerem sta bila izbrana dva učenca, Žan Klemen (2. razred) in Marko Zajec (4. razred). Prav tako smo v tem času dobili rezultate Mednarodnega natečaja Igraj se z mano, kjer je bila izbrana učenka Lija Vrenko (3. razred).

Še enkrat iskrene čestitke izbranim učencem in seveda vsem, ki ste sodelovali na likovnih natečajih. Bili ste izvrstni!

Tamara Šterlek,
učiteljica OPB

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost