Skoči na glavno vsebino

V sredo, 12. 10. 2022, so imeli četrtošolci dan dejavnosti na temo Varno v prometu. Dan dejavnosti se je odvijal v učilnici in na šolskem igrišču, kjer je bil postavljen poligon.

Nekaj utrinkov učencev:

Najbolj fajn sem se imel pri vožnji s kolesom in ko smo se vozili po poligonu. Učiteljica je tudi pokazala, kako se je varno voziti s kolesom in s kolesom varno peljati po cesti. In še zadnjič vam povem, da sem se imel fajn na današnjem dnevu.
Jure T.

Imeli smo lep dan, ki se je imenoval Varno v prometu. Všeč mi je bilo kolesarjenje. Pri kolesarjenju mi je bila najbolj všeč postaja slalom med stožci, ko smo vozili osmico. Zabavala sem se, saj smo počeli res zabavne in zanimive stvari. Tudi ko smo imeli predavanje, je bilo zanimivo.
Lara

V šolo smo danes pripeljali kolesa. Vozili smo se po šolskem igrišču. Postavili smo poligon. Kasneje smo se razdelili v skupine po tri. Zabavali smo se. Taki dnevi so nam všeč. To je bil moj najboljši dan v letu.
Neža

Danes smo imeli naravoslovni dan Varno v prometu. Z očijem sva pripeljala kolo. Prvi dve uri smo si ogledali nekaj filmčkov o prometu. Potem smo preizkusili spretnost na kolesu na šolskem igrišču, kjer smo postavili poligon. Bilo mi je všeč, ker samo varno je lahko zabavno.
Nik M.

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost