Skoči na glavno vsebino

 

»Ne pozabite, da so čudovite stvari, ki se jih učite v šolah, delo mnogih generacij. Vse to znanje, ki vam je položeno v roke, je dediščina, ki jo spoštujte, jo bogatite in nekega dne zvesto prenesite na svoje otroke.«

Albert Einstein

 

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši,

počitnice se iztekajo in vstopili bomo v novo šolsko leto, ki bo vsakomur med nami ponudilo nove priložnosti in nas postavilo pred nove izzive, kakršni so za šolski prostor predvideni in ustaljeni, pravzaprav vsakdanji, in jih, upamo, ne bo kot v preteklih letih opredeljeval virus.

Verjamem, da prvošolci že nestrpno čakate prvi šolski dan, ostali učenci pa se gotovo najbolj veselite, da boste ponovno srečali svoje sošolce, spletli kakšno novo prijateljstvo in izvedeli mnogo novega in uporabnega. Dragi učenci, saj veste, da je znanje bogastvo, ki vam ga nihče ne more vzeti, zato se potrudite po svojih najboljših močeh ter odgovorno in skrbno opravljajte svoje šolske obveznosti.

Prizadevno delo in spoštljivi medsebojni odnosi bodo omogočili, da bo tudi letošnje šolsko leto uspešno in bo vsakdo dosegel cilj, ki si ga je postavil. Zato bodite drzni in si na učnem področju postavite cilj, ki mu boste sledili in ga s pomočjo kakovostnega pouka, obogatenega z idejo formativnega spremljanja, ki zagotavlja podporo vsakemu posameznemu učencu, tudi dosegli. Šola pa tudi vzgaja in uči za življenje, zato bomo spodbujali zdrav način življenja in kulturo sobivanja, hkrati pa bomo zagotavljali varno in spodbudno učno okolje, pozornost pa namenili tudi pridobivanju digitalnih kompetenc ter ozaveščanju o varnosti na spletu. Skozi šolsko leto se bo zvrstilo mnogo različnih aktivnosti in dogodkov, med katerimi bo še posebej izstopalo dogajanje ob 90-letnici podružnične šole Sela.

Spoštovani starši, vaša vloga pri vzgoji otrok je nenadomestljiva, zato je vaša vključenost v vzgojno-izobraževalno delo šole nepogrešljiva in zato si želimo vaše podpore, predvsem pa zaupanja v strokovno delo zaposlenih. Vabimo vas, da vzpostavimo sodelovalen odnos, ki naj  temelji na medsebojnem zaupanju in skupni odgovornosti do otrok.

Vsem skupaj želim, da nam to šolsko leto prinese veliko optimizma, znanja, dobrih odnosov in uspehov.

Srečno, uspešno, zdravo in varno novo šolsko leto želim vsem!

 

Mag. Darja Krašovec, ravnateljica

 

 

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost