Skoči na glavno vsebino

»Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je takih, ki jih lahko rešimo sami.«
(Lyndon B. Johnson)

Dragi učenci in učenke, spoštovani starši.

Počitnice se iztekajo  in pred nami so izzivi in priložnosti novega šolskega leta. Vsako  šolsko leto je zgodba zase, z novimi, zahtevnejšimi  vsebinami, številnimi dogodki, zapleti in razpleti ter težko pričakovanim zaključkom. Prepričana sem, da bomo s prizadevnim delom, medsebojnim spoštovanjem in podpiranjem  tudi letošnjo zgodbo  peljali  k  zastavljenim  ciljem. Kakovosten pouk,  pozitivna klima in dobri medsebojni odnosi, predvsem pa dobri učni dosežki nam bodo glavno vodilo skozi  leto. Poleg razvijanja  bralne pismenosti, formativnega  spremljanja pouka v podporo vsakemu učencu  ter spodbujanja zdravega načina življenja in kulture sobivanja bomo v tem šolskem letu dali poseben poudarek ozaveščanju o varnosti na spletu ter ekološkemu ravnanju.

Dragi učenci, potrudite se po svojih najboljših močeh ter odgovorno in skrbno opravljajte svoje  šolske obveznosti, z zavedanjem, da  je znanje bogastvo, ki vam ga nihče ne more vzeti. Spoštovani starši, vaša vloga pri vzgoji in razvoju otrok je nenadomestljiva, zato si z vami želimo razvijati sodelovalen odnos, ki naj  temelji  na medsebojnem  zaupanju in odgovornosti do otrok.

Želim vam zadovoljno in uspešno šolsko leto 2019/20  in  verjamem, da se bomo ob zaključku veselili naših skupnih uspehov.

mag. Darja Krašovec,
ravnateljica

(Skupno 160 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost