Skoči na glavno vsebino

V najvišje ležečih slovenskih termah za goste termalnega in apartmajskega naselja organiziramo številne animacijske aktivnosti in dogodke, ki privabljajo večje število obiskovalcev, lansko Snoviško poletje se je tako pri nas zvrstilo od junija do avgusta več kot 600 le-teh.

Letošnje poletje uradno odpiramo v soboto, 18. 6. 2022. Vsako leto pred odprtjem poletne sezone organiziramo dogodek SKOK V POLETJE – otvoritev zunanjih bazenov. Vzporedno potekata tudi tradicionalni Kolesarski vzpon Terme Snovik – Črnivec 902 v organizaciji Turističnega društva Tuhinjska dolina.

Prav na ta dan pa poteka tudi ena izmed štirih etap kolesarske Dirke po Sloveniji, in sicer etapa do naše destinacije iz Laškega na Veliko planino. Organizatorji planirajo tudi helikopterski prelet, nad Tuhinjsko dolino bodo okvirno med 13. in 15. uro.

Vabljeni, da ste del DIRKE PO SLOVENIJI in ponesite Tuhinjsko dolino v svet. Zato iščemo prav tebe, prebivalce iz naše okolice, ki bi bili pripravljeni na SKOK V POLETJE oz. SKOK V BAZEN. Iščemo 100 statistov, ki bodo na dan etape istočasno skočili v bazen, kar bo posneto s helikopterjem in poneseno v svet v uradnih TV vklopih.

Prelet in snemanje destinacije bo na dan dirke potekala v primeru lepega vremena, v kolikor bi bilo deževno vreme, bomo prejeli nov termin preleta, ki bo potekal v dneh pred sobotno etapo na Veliko Planino.

Sodeluj in prejemi CELODNEVNO KARTO ZA KOPANJE ZA SOBOTO za soboto, 18.6.2022. Povabi pa tudi svoje domače in prijatelje, naj bo sobota naš skupni kolesarski praznik na bazenih v naši prelepi Tuhinjski dolini.

Prijava je na voljo tukaj: PRIJAVNICA

Turistično društvo Tuhinjska dolina vas vabi na tradicionalni kolesarski vzpon na Črnivec. Dirka Terme Snovik – Črnivec 902 bo potekala v soboto, 18. junija 2022 ob 10. uri.

Več informacij na: https://www.terme-snovik.si/si/dogodki/kolesarski-vzpon-crnivec

 

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost