Skoči na glavno vsebino

V torek, 10. maja 2022, je našo šolsko telovadnico napolnila glasba. Mladi instrumentalisti ter pevci in pevke Otroškega ter Mladinskega zbora Osnovne šole Šmartno v Tuhinju, pod vodstvom učitelja Petra Pogačarja, so pripravili čudovit glasbeni večer, ki je pobožal našo dušo in nam narisal nasmeh na obraz.

Po uvodnem pozdravu ravnateljice, gospe Darje Krašovec, in župana, gospoda Mateja Slaparja, so poslušalci lahko prisluhnili nastopom naših učenk in učencev, ki so zaigrali na različne instrumente, med drugim na violončelo, trobento, kitaro, prečno flavto in klavirsko harmoniko. Celotno glasbeno prireditev pa so pospremili mladi pevci in pevke obeh zborov Osnovne šole Šmartno v Tuhinju. S svojim samozavestnim in uigranim nastopom so pokazali, kaj vse znajo in kako zelo jih glasba druži in veseli.

Pomladna glasbena prireditev, ki je nosila naslov po eni izmed zapetih pesmi, je privabila lepo število obiskovalk in obiskovalcev. Veseli smo, da so se obiskovalci odzvali našemu povabilu in se z nami podali na razburljivo, a hkrati lepo plovbo.

Hvala vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali pri nastanku in izvedbi prireditve. Največja zahvala pa gre seveda učitelju Petru Pogačarju in vsem nastopajočim.

Več o prireditvi lahko preberete tudi tukaj:

https://www.kamnik.info/tuhinjski-solarji-so-razpeli-jadra-zivljenja/

Julija Lampreht, učiteljica

(Skupno 388 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost