Skoči na glavno vsebino

Zjutraj sta me mamica in sestrica pospremili na šolski kombi. Oblečen sem bil v Zak Storma. V šoli je bilo  zjutraj v varstvu polno maškar, skupaj smo se igrali. Peli smo in se veselili. Ljudje so nas gledali. Jedli smo krofe. V šoli smo plesali in uživali. Imel sem se super.                                

Urban Hribar

Bila sem čarovnica. Imela sem velik klobuk. Po obrazu mi je mami narisala pajkca in pajkovo mrežo. V šoli sem srečala morsko deklico, vilo, muco, Elzo, Pikapolonico, Spider-mana, policista in Zaka Storma. V razredu se je predstavila vsaka maškara. Nato smo imeli ples. Rada plešem. Bilo mi je zelo všeč.

Nika Žunič

Pust je zabaven in vesel dan. Bila sem pajkova kraljica. Po malici smo odšli na sprehod. Peli smo pesmice. Pust mi je zabaven, ker se oblečemo v različne stvari. Učiteljica Nataša se je oblekla v kavboja. Ostale učiteljice so se tudi našemile. Po kosilu smo odšli v telovadnico. Zelo sem se zabavala.

Hana Stojc

Pustovanje v šoli je bilo precej zabavno. Krofi so bili zelo dobri. Zanimivo mi je bilo, ko smo se predstavili. Zelo sem užival, ko smo plesali. Smešno mi je bilo, ko smo rekli, da v šoli ni nobenega učenca. Imeli smo pravo žurko.                                                                                                                                                   

Marcel Kožlakar

Ko sem se oblekel, sem odšel na kombi. V šoli sem se igral z drugimi maškarami. Bil sem vitez. Imel sem meč in ščit. Na meču je narisan klovn in dve kači, na ščitu pa lev. Na majici je znak zmaja. Po malici smo šli po vasi. Po sprehodu smo šli v učilnico prvega razreda. Tam smo se predstavili. Malo pozneje smo plesali. Ko je bilo plesa konec, smo šli na kosilo.

Izak Hribar

 

(Skupno 607 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost