Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši, dragi učenci.

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19  izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence  od 1. do 9. razreda izvajalo na daljavo.

Učitelji so učencem podali vse potrebne informacije v zvezi z izobraževanjem na daljavo, prav tako so učence uvedli v delo v spletnih učilnicah. Komunikacija med učitelji in učenci bo potekala preko spletnih učilnic, aplikacije ZOOM in elektronske pošte.

Želimo si, da učenci aktivno in odgovorno pristopijo k drugačni obliki pouka. Učijo naj  se v skladu z navodili učiteljev ter pri učenju uporabljajo dodatna gradiva, delovne zvezke in učbenike. Naredijo naj vse potrebne zapise v zvezek in rešijo zahtevane naloge. Učenci so dolžni opraviti svoje obveznosti vestno in odgovorno, njihovo delo bo učitelj preverjal preko povratne informacije v spletni učilnici, po elektronski pošti in ob ponovnem pričetku pouka. Prisotnost pri pouku na daljavo je za učence obvezna. Starši izostanke (npr. zaradi bolezni) razrednikom opravičujte sproti.

Vsa vprašanja oz. dileme v zvezi s poukom na daljavo naslavljajte neposredno na učitelja ali razrednika.

Upamo, da se bodo razmere ob upoštevanju vseh ukrepov za preprečevanje širjenj okužbe čim preje izboljšale in da se učenci vrnejo v šolo.

Uspešno delo in vse dobro!

Vodstvo šole, učitelji in učiteljice

 

(Skupno 249 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost