Skoči na glavno vsebino

Z učenci tretjih razredov bomo v času od 16. do 19. 10. 2017 in od 23. do 25. 10. 2017 izvedli 20-urni plavalni tečaj v Snoviku. Izpred šole Zg. Tuhinj se bomo z avtobusom odpeljali  ob  8.10 uri, izpred šole Šmartno ob 8.20. Učenci iz Motnika se z avtobusom ob 7.45 pripeljejo do Šmartna, iz Sel s kombijem do Snovika. Predviden prihod v šolo bo okrog 12.40 ure.

S seboj naj imajo nahrbtnik, v katerem naj imajo: dvoje kopalke, brisačo, kopalni plašč (če ga imajo),  pokrivalo (bombažno kapo) za zunaj. Plavalne kape imamo šolske.

Okvirna cena plavalnega tečaja (plavalna karta in gostinska usluga) znaša okoli 5,7 eura/dan, ki bo zmanjšana za subvencijo s strani ministrstva, ki znaša 16,48 eura/učenca. Cena avtobusnega prevoza  bo znana naknadno.

Plačilo bo v dveh obrokih, obračunano na položnicah. Jutranje varstvo in podaljšano bivanje bosta potekala kot običajno.

Vzporedno s plavanjem bo od ponedeljka do četrtka in v ponedeljek v bazenskem kompleksu potekal tudi pouk, zato morajo imeti  učenci s seboj tudi učne pripomočke, katerih seznam bodo učencem razdelile razredničarke.

Polona Ravnikar,
vodja plavalnega tečaja

 

(Skupno 42 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost