Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

od ponedeljka, 19. 10., do petka, 23. 10. 2020, bomo v skladu z navodili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport  izvajali izobraževanje na daljavo za učence od 6. do 9. razreda.

Želimo, da učenci aktivno in odgovorno pristopijo k drugačni obliki pouka. Učitelji bodo na različne načine usmerjali delo učencev, komunikacija bo potekala preko spletnih učilnic, aplikacije ZOOM in elektronske pošte.

Prosimo vas, da dnevno spremljate otrokovo izpolnjevanje nalog in mu po potrebi pomagate. Kar bodo učenci opravili v dnevih pouka na daljavo, bo podlaga za kasnejše delo v šoli. Če doma nimate možnosti, da bi se otrok učil preko informacijsko-komunikacijske tehnologije, sporočite to razredniku učenca, da mu bomo omogočili izposojo tablice oz. prilagojeno različico učenja na daljavo. Ure, ki jih bodo učenci opravili doma, se bodo štele kot ure pouka.

Za učence od 1. do 5. razreda bo pouk potekal na šoli kot običajno.

Zaradi drugačne organizacije  vzgojno-izobraževalnega dela bodo nekoliko prilagojeni le šolski prevozi in urniki (prilogi: vozni red avtobus, vozni red kombi).

V tednu od 26. 10. do 30. 10. 2020 bodo jesenske počitnice,  o načinu  pouka po končanih počitnicah pa vas  glede na usmeritve pristojnih institucij obvestimo takrat.

Želimo vam vse dobro in vas lepo pozdravljamo.

Vodstvo šole

(Skupno 198 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost