Skoči na glavno vsebino

Obveščamo vas, da bo v torek, 26. septembra 2023, potekala ekskurzija za 7. razrede. Odhod avtobusa izpred šole je ob 7.30, prihod pred šolo pa je predviden ob 18.15h. Starše prosimo, da otroka počakate pred šolo.

Na ekskurziji si bomo ogledali Park vojaške zgodovine v Pivki, Postojnsko jamo, Muzej Cerkniškega jezera z maketo, sprehodili pa se bomo tudi do Cerkniškega jezera.

Učenci naj imajo s seboj trdo podlago za pisanje, pisalo, zemljevid Slovenije in dežnik (v primeru slabega vremena). Učenci naj bodo oblečeni udobno in vremenu primerno.

S seboj bomo vzeli šolsko malico, učenci pa naj imajo s seboj obrok za popoldanski čas (kosilo na ekskurziji ne bo organizirano). Tisti učenci, ki imajo kosilo naročeno v šoli, bo ta dan odjavljeno.

Cena vstopnin (Pivka, Postojnska jama, Muzej Cerkniškega jezera) znaša 27 €/osebo in strošek avtobusnega prevoza, ki znaša približno 7 evrov na učenca v kar je všteta subvencija s strani države v višini približno 5,75 evra na učenca bosta obračunana po položnici. Končni znesek prevoza je odvisen od števila udeleženih učencev.

Prijazen pozdrav,

Ema Nežmah, vodja ekskurzije
Janja Križnik in Alenka Stopar, razredničarki

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost