Skoči na glavno vsebino

V petek, 23.9.2022 smo praznovali državni praznik Dan slovenskega športa. Učenci razredne stopnje ter 6. in 7. razreda so ta dan imeli športni dan, medtem ko so učenci 8. in 9. razreda imeli športni dan en dan prej. Tema športnega dne je bila igre z žogo. V sončnem in nekoliko mrzlem jutru so učenci tekmovali v štafetnih igrah, med dvema ognjema, odbojki, košarki in nogometu. Učenke osmega razreda so ob prazniku naredile plakat. Več o tem na: https://sports.splet.arnes.si/2022/09/23/3585/

Četrtošolci so zapisali nekaj utrinkov:

Danes je bil čudovit dan in zelo je bilo mrzlo za nekatere. Najbolj nam je bil všeč ples in štafetne igre. Tudi pri pogovoru o športih in slovenskih športnikih ni bilo slabo. Pri skirojih smo imeli veliko ovir.
Ta dan je bil zelo športen. Upamo, da se bo ta dan še kdaj ponovil.

Nika H., Lara, Tina in Eva

Danes je bil zelo dober dan. Vozili smo se s skiroji, igrali štafetne igre in plesali ter se pogovarjali o športu. Naučili smo se ples Urca tik-taka, ta ples je bil zelo kratek in zabaven. Pogovarjali smo se o športnikih. Najbolje je bilo, ko smo plesali.

Karin, Žiga

Danes je bil športni dan prečudovit. Imeli smo se zelo lepo. Najbolje smo se imeli na štafetah. Želimo si, da bi se ponovil. Zelo smo se zabavale v današnjem dnevu.

Klara, Hana, Neža in Vita

Danes je bil dan športno čudovit! Imeli smo različne športne dejavnosti. Močno smo se razgibali in se pogovarjali o športih. Spoznali smo veliko dobrih in zabavnih športov. Zapeli smo tudi slovensko himno in tako se je dan končal.

Pika, Anika in Nika

Metka Mozetič, Samo Poljanšek,

vodji dejavnosti

(Skupno 161 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost