Skoči na glavno vsebino

Tako kot vsako leto so imeli učenci tudi letos v tednu otroka nekaj aktivnosti za popestritev.

  • Učenci 1. in 2. razreda so vsak dan poslušali zgodbo v obliki slikopisa, ki so ga brali drugošolci in veliko peli.
  • Četrtošolci so si v ponedeljek ogledali film Moj dedek je padel z Marsa v kinu Domžale, ostali pa so si v šoli ogledali Medvedek Paddington 1.
  • V torek je bilo sladko presenečenje, posladkali so se z bombončki.
  • V sredo je bil dan brez domače naloge. Pri ustvarjalnih uricah so vlivali obeske iz mavca. Na čebelarskem krožku so preizkušali medenjake in naredili načrt, da jih naslednjič pečejo sami.
  • V četrtek so imeli uro igranja s svojo najljubšo igračo. Lahko so jo prinesli od doma. Prvošolce pa je obiskala knjižničarka, gospa Olga Drolc.
  • V petek so učenci za eno uro postali učitelji. Zbrali so uro športa. Učiteljici Ana in Marinka sta nadvse uživali. Obiskala nas je učiteljica Vida, ki smo se je zares razveselili, ona pa nas s sladkim priboljškom.

V podaljšanem bivanju pa je teden potekal skrivnostno in tekmovalno. Učenci so izžrebali svojega skrivnega prijatelja, za katerega so dva tedna lepo skrbeli in seveda ohranjali svojo skrivnost. Organizirali so tudi razredno tekmovanje v igri Štiri v vrsto in tako so bili popoldnevi za navijače in tekmovalce včasih zelo napeti. Konec tedna pa je učence v knjižnici zopet razveselila knjižničarka, tokrat s pravljico O začaranem žabcu.

Ana Jelen,
učitejica

 

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost