Skoči na glavno vsebino

Za zadnji teden smo si namenoma pustili malce več dejavnosti, da smo vroče dni kar se da najbolje izkoristili.

V torek, 22. 6. 2021, so četrtošolci z nalogami, ki so jih pripravili za tretješolce, preverili, če jim lahko zaupajo ključ polžjega hrama učenosti. Bili so uspešni in si ključ tudi prislužili. Tretješolci so se zahvalili četrtošolcem in jim zaželeli vsem prijetne počitnice ter uspešno novo šolsko leto. Tudi letos smo se posladkali kar z dvema tortama. Izkoristili smo vroč dan in se igrali razne igre z vodo. Obiskala nas je tudi učiteljica Vida in nam zaželela varne, prijetne in mavrične počitniške dni.

V sredo, 23. 6. 2021,  smo šli na pohod na Strmco, vmes smo odšli na naš že poznani gozdni kotiček, kjer smo si privoščili malico in igro. Bili smo tudi ekološki, saj smo po poti pobrali kar za dve vrečki smeti. Nato smo se vrnili v šolo, kjer nas je čakal sladoled. Hvala Branetu in Editi za sladko presenečenje.

V četrtek, 24. 6. 2021,  smo ob dnevu državnosti zapeli himno, nastopajoči pa so izvedli krajši kulturni program. Nato je sledila svečana podelitev spričeval, priznanj in pohval.

Motniški polžki z učiteljicami vsem želimo prijetne, mirne, zabavne, sončne in predvsem zdrave počitnice. Učenci pa sporočajo, da je veliko dobre volje, nasmehov, crkljanja, vode in sladoleda, vse, kar potrebujejo.

 

Brigita Aleš, učiteljica

(Skupno 368 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost