Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši,

konec novembra smo skupaj uspešno rešili težavo z razbito steklovino v bližini otroškega igrišča, zato se ponovno obračamo na vas z željo, da tudi tokrat stopimo skupaj, v dobro otrok in vseh uporabnikov športnih objektov ter šole. V zimskem času je namreč nekdo zaradi neustrezne uporabe igrala le-tega polomil. Do nadaljnjega je gugalni konjiček neuporaben.

Mesec nazaj pa je bila v ponedeljek miza, ki stoji pod streho športnega objekta močno ožgana, po tleh pa ostanki delno zgorelega lesa. Poškodovana (vdrta) so bila tudi vratca omarice, kjer je glavna plinska pipa. Šola in športni objekt sta v neposredni bližini in na srečo je bila poškodovana le miza. OŠ Šmartno ima že zaradi rednega vzdrževanja šol in igrišč na štirih lokacijah ogromno stroškov, finančnih sredstev pa je vedno manj, zato zelo težko pokrivamo še stroške , nastale zaradi vandalizma.

Razumemo in podpiramo druženje mladih in manj mladih, vendar želimo, da kraj zbiranja ostane enak tudi bodočim generacijam, brez poškodovanja skupne lastnine in vandalizma, ki ima lahko nevarne posledice.

Prosimo vas, da se doma pogovorite z otroki ter tudi starejšimi, ki ne obiskujejo več šole.

Hvala za podporo in sodelovanje.

Lep pozdrav,

 

Vladimira Bučevec
vodja PŠ Zgornji Tuhinj

mag. Darja Krašovec
ravnateljica OŠ Šmartno v Tuhinju

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost