Skoči na glavno vsebino

Torek, 28. 2. 2023, je bil prav poseben dan, saj smo medse povabili nekdanji dolgoletni učiteljici Emo Berlec in Mileno Kunej. Pripravili smo čajanko. Na dogodek smo se začeli pripravljati že nekaj tednov pred tem, saj so učenci pri dramskem krožku z učiteljico Petro pripravili vprašanja za intervju. Učenci so prinesli vsak svojo skodelico v šolo, da smo imeli pravo čajanko. Nekaj jih je prineslo tudi piškote in pecivo. Učenke 4. razreda Tjaša, Eva in Tea so postavljale vprašanja učiteljicama, prav tako pa so se vključili tudi ostali učenci ter spontano spraševali, kar jih je zanimalo. Učiteljici sta doživeto in s karizmo delili svoje spomine ter med nami pričarali selsko šolo izpred dvajset, trideset let. Med intervjujem smo si vzeli čas za odmor. Takrat smo pili čaj ter se posladkali s piškoti in koščki peciva. Učenci so bili navdušeni, da sta učiteljici poznali njihove starše in domače. Mnoge med njimi sta namreč poučevali.

Celoten intervju boste lahko prebrali v glasilu, ki bo izšel 19. maja 2023. Takrat bo slovesna prireditev ob 90-letnici šole in 110 letih šolstva na Selih. Vabljeni!

Hvala učiteljicama Emi in Mileni, da sta s svojim obiskom obogatili življenje naših učencev. Vsekakor pa so se razveselili tudi sladkih priboljškov, ki jih v šoli niso vajeni. Čajanka je bila prijetna in z veseljem jo bomo še kdaj ponovili. Do takrat pa – srečno!

Učitelji PŠ Sela

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost