Skoči na glavno vsebino

Spoštovani starši!
Vljudno vabljeni, da se v torek, 10. oktobra 2023, ob 18. uri v MC Kotlovnica, udeležite prvega predavanja za starše z naslovom Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah, v izvedbi DrogArta.

O predavanju:

Mladi se v današnji družbi srečujejo z veliko izbirami. Te so povezane z odločitvami, s prevzemanjem odgovornosti, kar prinaša s seboj veliko avtonomije, a hkrati tudi stresa. Pri iskanju svojega prostora pa mladi tudi eksperimentirajo – na vseh področjih življenja, med katere spada tudi uporaba alkohola in drugih drog. Ob tem igrajo pomembno vlogo tudi starši, ki pogosto ne vedo, kako reagirati ob pojavu eksperimentiranja z alkoholom ali drugimi drogami. Kako se z mladimi pogovarjati o tem in kakšni so možni odzivi, bomo skupaj odkrivali na predavanju Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah?

Združenje DrogArt je zasebna neprofitno volonterska organizacija ustanovljena leta 1999 z glavnim namenom zmanjševanja škodljivih posledic drog in alkohola med mladimi. Glavna področja delovanja združenja so informiranje in svetovanje, info točka, terensko delo na prireditvah elektronske glasbe, izvajanje delavnic Izberi sam z namenom zmanjševanja škode na področju alkohola med mladimi, publicistična dejavnost in raziskovanje.

Predavanje poteka v organizaciji LAS Občine Kamnik in v sodelovanju z DrogArt.

https://www.drogart.org

Vljudno vabljeni!

Gabriela Mezang Tušek
svetovalna služba

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost